Events & Mødedesign

Artventure designer møder og events for store danske og internationale virksomheder. Vi bringer mere end 10 års erfaring med til bordet og sikrer, at jeres møder og events forløber gnidningsfrit og med maksimalt udbytte. Vi sørger for, at I opnår jeres lærings- og kommunikationsmål og ser godt ud overfor jeres målgruppe – hver gang!

Vores ambition er at sætte nye standarder indenfor oplevelses-kommunikation, og levere værdi til alle facetter af jeres event, kick-off, seminar, møde eller fest.

Om der er 20 eller 10.000 deltagere til jeres event leverer vi et koncept, der får jeres budskaber igennem.

… og vi nøjes selvfølgelig ikke med gode idéer, strategi og design, men eksekverer også opgaven, så I kan læne jer tilbage og fokusere på at være tilstede ved eventen.

 
 

Rådgivning

Vi ved rigtig meget om, hvad der sker, når mennesker mødes. Hvad enten man mødes som kollegaer, kunder eller forbrugere så er der mønstre, man kan genkende, optimere og planlægge sin indsats efter.

Artventure leverer analysen af jeres event-flow og sørger for, at I maksimerer jeres udbytte. Vi har ikke alene et skarpt fokus på det kreative koncept, men i ligeså høj grad på den effektive afvikling, så jeres virksomhed står klar med rammer og guidelines, der gør jer i stand til at rulle eventen ud i den skala og omfang, I sætter jer for.

Om det er lokalt og one-off eller globalt og kontinuerligt, stiller vi vores ekspertise til rådighed på tværs af brancher og event-typer.

 
 

Gamification / Aktivering

Artventure arbejder benhårdt på at aktivere jeres publikum og højne læringspotentialet ved jeres møder og events. Gamification er netop kunsten at få jeres budskaber til at hænge bedre fast. Det siges nemlig at husker, 10 % af hvad man læser, 20 % af hvad man hører og hele 90 % af detman lærer gennem leg/spil og personligt engagement.

Mekanismer fra spil kan både leveres digitalt og offline til jeres publikum og virker hen over mange forskellige event-formater, fra teambuilding og workshops til større konferencer og messer. Det handler bare om den rette framing af jeres content.

Mulighederne med Gamification er mange: Som eksempel har vi i mange år udviklet internationale case competitions, der hjælper virksomheder med at tiltrække de rette talenter og højne deres Employer Brand. Vi skaber også innovations-workshops for C-niveau ledere og har udviklet adrenalin baserede læringsforløb til graduate programmer. Kun fantasien sætter grænserne …

 

 
 

Digital

Alle events har i dag et digtalt fodspor. Om det er i fasen, der leder op til eventen ift. at gribe din målgruppes opmærksomhed, under eventen, hvor der tænkes i højdepunkter, der skal deles på de sociale medier, eller efter eventen, når du gerne vil fastholde dialogen med dit publikum.

Alle faser har en digital signatur og hos Artventure tænker vi digitalt og udvikler redskaber og forløb derefter. Vi designer de fysiske omgivelser til at understøtte din mediestrategi, og udvikler de redskaber og apps, som gør, at du får den bedste interaktion med din målgruppe.

 
 

Rækkevidde

Vi er placeret midt i København, men arbejder og tænker på tværs af landegrænser i vores løsninger og partnerskaber. Det er både godt for os og for dig som kunde, for det betyder, at du får adgang til en global pulje af idéer, talent og projektledelse.

 
 

Cases

Vi viser af hensyn til vores kunder ikke vores cases offentligt. Men det er selvfølgelig ingen hemmelighed, at vi er stolte af vores arbejde, og at vi samler på meget tilfredse kunder i den øverste ende af dansk og internationalt erhvervsliv.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi arbejder og hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå dine mål med oplevelsesbaseret kommunikation, så kontakt os endelig. Vi giver en kop kaffe og brainstormer på dine kommende projekter.

 
 

Sådan arbejder vi

Alle forretningsrelationer er bygget på tillid. Og behovet for tillid er måske endnu mere udtalt, når det kommer til at vælge sin event-leverandør, for alle forberedelser og tiltag kulminerer på én og samme dag.

Artventure har leveret event og kommunikationsydelser til dansk og internationalt erhvervsliv i mere end 10 år, og sætter en stor ære i at levere til deadline og til aftalt budget. Vi sikrer transparens i processen, så du som kunde altid har et overblik over projektets status og udvikling. Undervejs tjekker vi op på rentabilitet og tilgængelig af alle valgte løsninger, så du har overblikket og kan træffe de mest optimale beslutninger.

 
 

Karriere

Vi hører altid gerne fra folk med talent og særlige evner, så send endelig en uopfordret ansøgning til people@artventure.dk. Freelancers er også velkomne.

Ledige stillinger slår vi op på LinkedIN, så følg os her.

Er du under uddannelse og leder efter et praktiksted, så rekrutterer vi 2 gange om året. Download opslaget her.

 
 

Kontakt

Email
info@artventure.dk

Phone
+ 45 5851.5732

Adresse
Artventure
Pilestræde 40 C.
1112, København K
Danmark

LinkedIn